" Lensa Perkahwinan Melayu "

Kami Semua Nurse Tau!!!

Assalamualikum semua.. Kami di Lensa Melayu mengucapkan ribuan terima kasih dan Selamat Pengantin Baru kepada Pengantin Epul dan Salehah serta Elly dan Aswat. Perkahwinan anda berempat sangat meriah… Kami di Lensa Melayu sangat teruja melihat keceriaan di hari perkahwinan anda..ribuan terima kasih juga kami ucapkan atas kerjasama anda… Gambar “Kami semua nurse” nie salah satu contoh betapa meriahnya Majlis mereka….. anda semua jangan risau dan bimbang,kerana mereka semua adalah nurse yang TERLATIH… Anyway,banyak lagi kami nak uploadkan…tapi keadaan tak mengizinkan..jika ada masa terluang,Insyallah kami akan masukan kesemua gambar perkahwinan mereka dan gambar – gambar Pengantin yang lain… terima kasih… – Lens Melayu –

Ha “Aku Wawa Beckham” ni salah satu kawan pengatin… kami tidak tahu,mengapa dia suka sangat si david beckham ni …. apa2 pun, jgn lupa wawa, kalau nak kahwin,jgn lupa cari kami di LENSA MELAYU….

“Pasangan Kami Nurse :

Advertisements

15 responses

  1. leley

    aiii…abg canggik…
    nice picture…
    upload la pic lg..
    n then utk pengetahuan u all..
    kwan ley yg ber2 tu da aDER Empunyer

    February 10, 2009 at 5:28 pm

  2. Farith_LensaMelayu

    wahahaha…ye ke…. ingatkan solo lagi…. ish2..melepas…. lah sudah…

    February 11, 2009 at 9:56 am

  3. Farith_LensaMelayu

    si farah tu cute lah owg nye….. (Kita Makhluk Allah haruslah bersukur) Amin….

    February 11, 2009 at 10:05 am

  4. leley

    amboi2..nk ngorat farah pulak..
    farith..confrm erk ths week bly amik album ley

    February 11, 2009 at 2:04 pm

  5. Lensa Melayu

    ok… tapi custom album lum leh lagi…. tgh wat…. heheeh saya buat lawo2 nye utk leley… dont worry…. kita owg enjoy ngan u all….!!!!! so cam ner kawin…. best tak…? mmmm nie mesti ngantok je nie…. ye lah… tido lewat lah katakan…. hm hm hm……

    February 11, 2009 at 2:13 pm

  6. dyna

    d best ever pic i’ve seen in dis world! haha..mentang2lah gambar aq ade skali. btw thanx 2 lensa melayu 4 shown our pic in dis blog.

    February 11, 2009 at 5:32 pm

  7. from pengantin yg x brp baru ni…” Abg CAnggik..jgn la luper nk upload pic elly here…kter pn baru kawin jgk tau..:p

    February 11, 2009 at 8:05 pm

  8. Lensa Melayu

    Ala Cian nye Puan Elly nie…. ye lah… insyallah,kalo kitaowg punyai masa,kitaowg upload kan ye Elly…. jgn lah sedih2 ok…. -Farith-

    February 11, 2009 at 10:27 pm

  9. leley

    uit farith…
    amboi2…..
    nikmat alam perkahwinan nie…hhuhu
    nak melekat jerk 24hours….

    February 14, 2009 at 9:24 pm

  10. Lensa Melayu

    hhuhuuh…. shyok ah tu ek…. beli maggie… beli dapur masak.. letak je dalam bilik tu… jgn kuar2…wahahaahaahaa… takpe.. nanti kita pun nak kawin gak…… hehehehehehe

    February 16, 2009 at 9:18 am

  11. sue

    umm nk tanye la..andaman n solekan leley ni dr mana??
    cantik solekan dia dan sy berminat..plz reply yer …=)

    September 24, 2009 at 3:34 pm

  12. Lensa Melayu

    Molly bridal House,0177650061

    September 28, 2009 at 6:45 pm

  13. wah farith. jual saham napak

    September 29, 2009 at 3:01 am

  14. pehhh… Kamu sume Nurse erkk… adoiiii… yg ambik gambo Nurse gak ke??? hahahhahahaa…

    September 29, 2009 at 1:49 pm

    • copy paste tunjuk kaklonk 🙂

      September 29, 2009 at 4:00 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s